Gå til AutoDin.dk
   

Nyheder & Magasiner -» Elbiler

Læs omkring Elbiler globalt og i Danmark. Her vil du kunne finde nyheder og magasiner omkring de eldrevne biler. Bliv kvit med dit CO2 forbrug og skift til en elbil
1 Dansk Elbil Komite

Dansk Elbil Komite

Siden Dansk Elbil Komité blev oprettet for 25 år siden, har situationen for elkøretøjer i Danmark ændret sig.
Før i tiden havde vi flere firmaer, som troede på en dansk elbilproduktion, ligesom elværkerne troede på at de skulle levere strøm til danske familiers elkøretøjer. På det tidspunkt var hovedvægten af Elbil Komité'ens medlemmer da også firmamedlemmer.
Det har ændret sig. .
2 Elbiler - Better Place Danmark

Elbiler - Better Place Danmark

Better Place er den første danske leverandør at serieproduceret elbiler. Bilerne leveres i samarbejde med blandt andet Dong og Renualt.

Besøg Better place hjemmeside og book en prøvetur i en elbil - Det er helt gratis.
3 Elbilforum

Elbilforum

Denne side har en hovedside der henvender sig til alle Elbilejere, og derudover en underafdeling der henvender sig til folk med interesse for Kewet.
4 Elbil-nyt

Elbil-nyt

Elbil-nyt har fokus på fremtiden og beskriver hvad der røre sig indenfor verden af el-drevne biler.
I en tid hvor der er stor fokus på klimaet, har bilproducenterne fået øjne op for at strøm er et godt alternativ til forsile brændstoffer.
Følg fremtiden her!.
5 Find ladestationer til din elbil med Tipcharge.com

Find ladestationer til din elbil med Tipcharge.com

www.tipcharge.com er en hjemmesider der samle ladestandere over hele verdenen. Siden er åben for alle, og det er let at oprette en ladestander på kortet. Tipcharge findes også som en smartphone app, der gør det nemt at finde den nærmeste ladestander og navigere til den. Besøg tipcharge.com og se over 5000 ladestandere..

Copyright © 2003-2017 AutoDin.dk.